RESTORATIVE YOGA

RESTORATIVE YOGA

Restorative of herstellende yoga is een yin-vorm, maar niet alle yin-poses zijn restoratieve yoga. Het is een vorm van yoga die weing tot geen inspanning vraagt. Het wordt ook wel passieve yoga genoemd én is meer meditatief dan actief.

Je lichaam wordt per les in max 3 à 4 comfortabele poses gelegd, volledig ondersteund met props (bolsters, kussens, dekentjes…) zodat je een heerlijke diepe ontspanning ervaart. Hierdoor word je uitgenodigd om spierspanningen los te laten en diep te ontspannen… Je focus ligt op je ademhaling en op het verstillen van je geest.

De poses worden zelfs tot 15 minuten lang aangehouden. Je lichaam kan zo als het ware van ‘doe-modus’ overschakelen naar ‘zijn-modus’. Zo helpt het met het reduceren van stress en verbetert het fysieke welbehagen. Ook bij ziekte zoals fibromyalgie, CVS, burnout,… of als je nog niet helemaal ‘top’ bent, is restorative dé yogavorm bij uitstek om te herstellen. Je zenuwstelsel en immuniteitssysteem krijgen door deze staat van rust een boost. Restorative yoga kalmeert als het ware je brein heel erg doordat je de pauze knop leert indrukken. Hierdoor daalt het cortisol-gehalte in je lichaam en brengt het zowel je fysieke en emotionele lichaam terug in balans.  

PRIJS EN PRAKTISCHE INFORMATIE

Deze één uur durende yogasessie gebeurt in kleine groep van max 4 personen zodat er voldoende aandacht kan gaan naar persoonlijke mogelijkheden en beperkingen.   

Voorzie jezelf van voldoende warme, comfortabel zittende kledij.  Breng 2 dekentjes en een klein kussentje mee.

Prijs:

Voor een 4-beurtenreeks betaal je € 120.

Voor een losse les betaal je € 40

Inschrijving:

Inschrijven kan voor een opeenvolgende reeks van 4 lessen. Stuur een mail naar info@m-aya.be met vermelding van je naam. Je inschrijving is definitief wanneer een voorschot van € 70 gestort wordt op rekeningnummer BE06 9731 8206 7822. De overige € 50 dient overgeschreven te worden bij aanvang van de lessen. Vergeet de locatie en het tijdstip (dag en uur) van de gewenste les niet te vermelden.

 

LOKATIE 1 Vanaf september 2019

IM, Intelligent Motion: Keistraat 122 A, 9830 Sint-Martens-Latem

Lessenrooster 

vrijdagmorgen om 10.30u

vrijdagavond om 19u

Data: élke vrijdag met start van een nieuwe lessenreeks op vrijdag 6 september, vrijdag 4 oktober, vrijdag 8 november, vrijdag 6 december